Vibes and Stuff 18.-19.5.: Aivovuoto, Pramatik, DJ Tipa Hiihtopipo

VIBES and STUFF: musiikki- ja taidetapahtuma Kirkkopuistossa

PERJANTAI 18.5.

AIVOVUOTO, Pramatik, DJ Tipa Hiihtopipo (setti suomiräppiä)

Ovet: 19.30 Liput: 5€

Valot ja äänet: Alwin talli.

K12. Ennakkoliput: liveto.fi

Esiintymisajat ilmoitetaan toukokuussa.

Aivovuoto on Itä-Helsingistä kotoisin oleva rap-yhtye, joka on julkaissut neljä erinomaisen vastaanoton saanutta levyä; ”Aivovuoto”, ”Dötöx”, ”Vihaa karkkia” EP sekä Khidin kanssa tehty split ”Se tuli televisiosta / Sushi Drive-by”. Dötöx (2017) levykauppa Äx:n vuoden myydyin räppilevy, myydyin vinyyli, Katin tavaran myydyin levy sekä vuoden Levy (Ylex Lyömättömät).

Pramatik on Iisalmelainen, kaksinkertainen Pohjois-Savon freestyle rap-mestari.

DJ Tipa Hiihtopipo, gangsta-rap vaikuttaja ja levykeräilijä.

LAUANTAI 19.5.

Aivovuodon lyriikkapaja (1h) Studio Pausen tiloissa (Kivirannantie 32). Aika ilmoitetaan. Maksuton. Max 15 osallistujaa. Ilmoittaudu: rytmitakomo@intry.fi

Graffitipaja ohjaajana Tipa Tuominen (Bo-Axel) Kesto 4-5h. Käydään läpi suuttimet, maalit ja tekniikka. Testataan tyylejä vaneriseinään ja maalataan betonisia liikenne-esteitä. Osallistumismaksu: ilmainen apurahan ansiosta (ennen 25/35€). Sisältää tarvikkeet, suojat ja pääsyn perjantai-illan musiikkitapahtumaan.

Ilmoittaudu: kuvataidekoulu@iisalmi.fi (alennushinta voimassa omille oppilaille)Yhteistyössä: Iisalmen kuvataidekoulu, INTRY, Ylä-Savon mielenterveysseura, Iisalmen kaupunki, Iisalmen nuorisopalvelut.